ust_reklam
Gemi Yolculuğu

Uzakdoğu’yu Gemi ile Gezme Vakti!

gemi ile uzakdoğuyu gezmek

Uzun yıllardır hep bir Uzakdoğu hayali kuruyorsunuz… Vakit olsa da gitsem diyorsunuz… Çok pahalı, biraz para biriktirip gideyim diyorsunuz… Ve bu böylece uzayıp gidiyor. Ne siz Uzakdoğu hayalinizi gerçekleştirebiliyorsunuz ne de bu hayalden vazgeçebiliyorsunuz. Artık bir karar verin, zamanınızı ve bütçenizi ayarlayın. Çünkü birbirinden güzel Uzakdoğu turları ve özellikle gemi ile olanları, kaçırdığınıza pişman olacak cinsten!

Hayallerinizin Çok Ötesinde Bir Gezi

Uzakdoğu’nun en güzel kıyılarına beş yıldızlı konseptiyle yüzen bir otel içerisinde gitmeye hazır mısınız? Quantum of the Seas Gemisi, en son teknolojik imkanların kullanıldığı, daha önce hiçbir yerde görmediğiniz özellikleri ve konforuyla yolcularına hiç unutamayacakları bir gemi turu imkanı sunuyor. Cruise gemi turları arasında hayran olacağınız Quantum of the Seas Gemisi misafirlerini bekliyor.

İçinde birbirinden eğlenceli etkinlik ve organizasyonların olduğu, yüzme havuzlarından sinema salonlarına kadar her ayrıntının düşünüldüğü bir gemi yolculuğu yapmak, sizi çok ayrıcalıklı hissettirecek.

Quantum of the Seas Cruise Gemisi Hakkında

Bu zamana kadar gördüğünüz gemilerin hiçbirinde olmayan teknolojik imkanlara sahip Quantum of the Seas Gemisi, teknolojinin denizlerde ulaşabildiği en son nokta olarak tanımlanıyor. 2014 yılında suya indirilen gemi, toplamda 167,800 gross ton ağırlığında ve 348 metre uzunluğunda oluyor. 4.905 kişilik kapasiteye sahip olan Quantum of the Seas içerisinde 2.090 tane kabin bulunuyor.

Yorum Yap

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN YENİ YAZILAR

Yukarı