ust_reklam
Yemek

Miami’de Kahvesiyle Ünlü 7 Kafe

Amerika turlarının en çok tercih edilen yerlerinden biri olan Miami, sizlerin de tatil planınızda varsa eğer Miami’de kahve içebileceğiniz mekanlar rehberimize mutlaka göz atmalısınız. Bir New York değil ama konu kahve olunca Miami de dünyada adından söz ettiren şehirlerin başında geliyor. Miami’de birbirinden leziz kahveler tadabileceğiniz, güne hafif acı Americano ile başlayacağınız kafeleri sizler için listeledik.

• Versailles

Miami’desiniz ama Küba’nın Havana sokaklarındaymış gibi bir his var içinizde. Bunun üstüne bir de Küba’da bile bulamayacağınız lezzete sahip Küba kahvesi ile güne başlamak desek size? Miami turunuzda Versailles’e uğramadan bu şehirden ayrılmayın. Kafeterya olarak hizmet veren ama aynı zamanda Miami’deki en popüler Küba restoranı olan Versailles, pastelito, conleche ve kahvesi ile ünlü. Gece geç saatlerde bile gidebileceğiniz bu mekandan oche sandviçi ile leziz bir kahve sipariş edin, eşsiz ve otantik Küba deneyimini yaşayın.

• Cafe Demetrio

Cafe Demetrio, Miami’deki en lezzetli latteyi yapan kafe olarak biliniyor ve mekanın kendi spesiyallerinden olan özel kahvelerden bazılarını sunuyor. Mekana ilk girdiğinizde bir anda Avrupa’ya ışınlanacak, kahvenizi sipariş ederken şöyle bir Fransa ve İtalya’yı turlayacak, kahvenizi yudumlarken de Miami’ye geri döneceksiniz. Aynı zamanda Demetrio menüsünden seçebileceğiniz kuzu jirosesi sandviçler, makarna, taze domates ve mozzarella sandviçleri ve ev yapımı çorbalar gibi ağız sulandıran atıştırmalıklardan yiyebilirsiniz. Restoranın içecek menüsündeki çikolata, karamel ve fındık lezzetleri ile yapılan zengin ve kremsi bir fincan kahve olan Cafe Leo’yu mutlaka sipariş edin.

• Panther Coffee

Wynwood tarafına gidecekseniz eğer Panther Coffee‘ye de uğramanızı öneriyoruz. Bu kafe, en taze ve en lezzetli fasulyelerin yanı sıra kendi ev yapımı nitro soğuk kahvesi ile de nam salmış durumda. Ayrıca buraya gelenlerinen sevdiği kahvelerden bir diğeri de zengin ve kremsi bir doku veren macadamia adındaki Avusturalya fındığının sütü ile yapılan özel bir latte. Kahveyle arası iyi olmayanlarsa bira ve şarap menlerinden seçim yapabilir.

• Pasion Del Cielo

Pasion Del Cielo, Brezilya, Kosta Rika, Jamaika ve Sumatra gibi kahve ile özdeşleşmiş ülkeler ve dünyaca ünlü Starbucks’a rakip olan nadir yerlerden biri de Miami’deki ünlü kafe zinciri Paison Del Cielo. Küba espressosu, mocha ya da zengin ve kremsi karamelli frappe ile ziyaretçilerini büyülüyor. Beğeninize ve damak zevkinize göre hazırlanan çeşitli kahvelerden tadabilirsiniz. İçeri girince kahve çekirdeğinin kokusu ile tek kelimeyle sarhoş olacaksınız. İşleri güçleri kahve olan Pasion Del Cielo, bu denli başarılı bir zincir kafe olmasını da verdikleri kaliteli hizmete borçlu.

• Bunnie Cakes

Pembe dekor, aydınlık ve ferah, eğlenceli, (vegan!), daha ne olsun dediğiniz duyar gibiyiz. Hem fırın ve pastane hem de kahve dükkanı olarak hizmet veren Bunnie Cakes, Miami’de gidip de asla çıkmak istemeyeceğiniz bir mekan. Sürekli yeme ve içme isteğinizi durduramayacaksınız. İsminden de anlaşıldığı gibi envaiçeşit kekler, farklı mutfak kültürlerine ait çaylar, kahveler, buz gibi milkshakeler, hamur işleri, vegan ve glütensiz atıştırmalıklar ile sizi sizden alacak.

• Vice City Bean

Vice City Bean, Miami’deki en taze kahveleri yapan ünlü bir mekan. Özel tariflerle hazırlanan buzlu vanilyalı latte, emin olun sıcak bir yaz gününde Miami’de içmek isteyeceğiniz tek şey. Harika kahvelerin yanı sıra, ev yapımı pop tart da dahil olmak üzere en lezzetli hamur işlerin sunuyorlar.

• Miam Café

Listemizin son önerisi olan Miam Café, sıcak cortado (espresso ve az miktarda sıcak süt ile hazırlanan içecek), zengin ve kremsi latte, buzlu latte ve cappuccino gibi lezzetli içecekler sunan bir kafe. Ayrıca daha önce hiçbir yerde tatmadığınız ve görmediğiniz türden olan yaratıcı içecekleri ile de ünlü bir yer. Miam Café’de mutlaka tatmanız gereken lezzetler; sıcak chai, avokadolu sandviç ve karamel, elma ve kremşanti ile yapılan Pullman Fransız kızarmış ekmeği.

Yorum Yap

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN YENİ YAZILAR

Yukarı